Muj projekt - prace 21
Je pondeli a ja oteviram v 5.49 dvere do agentury. (Spis nejaka cast, zbytek me zustava v posteli)
Jediny ukol, ktery ma clovek rano v agenture u kompu je spojit dva sloupce v tabulce, lidi co prisli a lidi co si objednali pracovniky. Behem 1.20 hod nikdo neodchazi s praci a to me dostava silne do varu. Rozhoduju se nedrzet lopatu v ruce a investovat 80$ do sveho projektu.
Davam si kafe ve Starbucks a pisu si poznamky na rozriznuty postovni obalky, prvni 2 hodiny davam volny brainstorming, potom vse cpu do tabulky, coz dostava vic stabni kultury. 

Kostka cukru v palici - prace 20 
Skladani leseni z mista A na truck v miste B. Vzdalenost mezi misty je 300 metru.
Potkat blbce, jaky to je? Nekdo, kdo mezi mistem A a B jeste vytvori 3 zastavky kde polozi a zase vezme jeden kus leseni. Jeste ze mluvi anglicky.
Po praci objevuju Granville street, plno zajimavych obchodu, v jednom je kniha s nazvem - "Veci co chci stihnout nez umru". Treba: "Potagovat spiciho Banksyho" - "Dnes jsme nejmladsi co jsme kdy byli" Splnit vsechny prani svoji holky" "Dat nekomu pres hubu" Pomoct houmelesovi se dostat zpet" dalsi kniha o cestovani: "Ktery song me inspiruje pro cestovani" Ktere lidi jsem poznal na ceste"

Kevin nici interier - prace 19 
Interier z 50 let, krasne dispozice, milion detailu, oblozeni oken, dveri, vestavene skrine, ruzne druhy lisovaneho skla jako lustry, vse technicky funkcni, detaily otevirani oken, zaskleni, skvela minimalisticka koupelna, Kdyz urezavame odtok od vany, pod rzi je cisto cista ocel, ktera by dala jeste 50 let. Staci vzit belik, hadr a vse precizne uklidit, muzete tak zacit bydlet v interieru z 50 let v nejlepsim provedenim materialu te doby. My misto toho vse nicime a vyhazujeme do kontejneru.

Scooby doo - prace 18 
Opet interier z 50 let. Tentokrat objevujem poklady ve sklepe s Kevinem, beru si zlutocernou pasku "CAUTION WET PAINT"

Capitalism is a culture - prace 17 
Tenisovy klub pro highclass, nosime umele kameny a kytky. Pri pauze prekvapive dostavame kafe a prochazime cele zazemi klubu vcetne kuchyne / pri piti kafe si ctu v novinach clanek " Why capitalism needs inovations" ? " Capitalism is a culture"

Thank you - text 7
Celkove jsem pochopil ze resit tu praci pres emaily je ztrata casu, Je treba vyrazit do ulic. A zacit mluvit s lidma. Neustale me rozbiji veta "HOW ARE YOU" Konzum je tady na nejvyssim evolucnim stupni, zadne deprese z rude hvezdy, zpusob jak veci prodat je tu videt na kazdem milimetru mesta, stejne vsak se Vas pri vstupu do obchodu nejdriv zeptaji "Jak se mate" Jako kdyby otazka "Jak se mas" byla jeste vic dulezita nez samotnej konzum. Paradox je, ze to je fraze. Ja ani nevim proc se nad tim zamejslim, ale kdyz si rano chci koupit kafe a dostat kafe a nekdo se me pta jak se mam, nez mi poda kafe, tak me to nuti se nad tim trochu zamyslet. Treba vcera mi reknul ridic THANK YOU, kdyz jsem nastoupil do busu. Chapete to? ja teda uz vubec.... Jak mi muze ridic rict "Diky ze semnou jedes" ? Dalsi vec co me rozbiji je ze lidi pres den ruzne po celem meste rikaji THANK YOU, kdyz vystupuji z busu, dela to treba jenom 40 % lidi, ale stejne mi to vzdy uvizne v hlave